Naše storitve

#
Sončna Energija

Sončna energija je naprimernejša za hitre rešitve na področju obnovljivih virov energije. Oglejte si naše produkte in storitve na področju SONČNE energije.

#
Poraba in shranjevanje enegije

Delujemo na obeh straneh energijskega kroga. Oglejte si naše produkte in storitve na področju PORABE IN SHRANJEVANJA energije.

#
IT inženiring

Ponujamo celostne rešitve mobilnih aplikacij in razvojnih sistemov na ključ, integracije IoT strojne in programske opreme na ključ. Oglejte si naše produkte in storitve na področju IT INŽENIRINGA.

#
Vetrna Energija

Vetrna energija je ena najhitreje rastočih industrij obnovljive energije. Ocena in potencial lokacije je ključnega pomena. Oglejte si naše produkte in storitve na področju VETRNE energije

#
Telekomunikacije

Poteba po mobilnih in fiksnih telekomunikacijskih storitvah raste iz dneva v dan. Delamo na področjih najnovejših 4G/5G in podpornih storitvah za novodobne mobilne infrastrukture. Oglejte si naše produkte in storitve na področju TELEKOMUNIKACIJ.

#
Drugo

Veselimo se novih izzivov!

#
Hidro Energija

Hidro energija je nabolj zelena in učinkovita obnovljiva energija. Oglejte si naše produkte in storitve na področju HIDRO energije.

#
ELEKTRO&ENERGETSKI INŽENIRING

Nobena storitev ni mogoča brez električnih linij. Pokrivamo vsa področja prenosa energije od vira do porabnika. Oglejte si naše produkte in storitve na področju ELEKTO&ENERGETSKEGA INŽENIRINGA.