Sončna elektrarna – samooskrba z električno energijo
Želite postati samooskrbni z električno energijo? Preglejte našo ponudbo samooskrbne sončne elektrarne na ključ. Velika izbira solarnih modulov in razsmernikov. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!
Vzdrževanje in čiščenje MSE
Več umazanije - manjša količina električne energije, ki jo bo vaša MSE proizvedla. Poleg samega čiščenja MSE vam ponujamo tudi kompletno rešitev vzdrževanja sončnih elektrarn na ključ. Od elektro meritev do čiščenja solarnih panelov z mehko vodo in najboljšimi čistili na trgu.

Naše delo na področju SONČNE ENERGIJE

Ključ do našega uspeha je sodelovanje in dobri nameni. Naši strategi in vodje projektov SODELUJEJO z vami in NAJDEJO najboljše možne rešitve. 

Solarne meritve in ocenjevanje lokacij 

Nudimo meritve in analize za SONČNE ELEKTRARNE na ključ. Solarne meritve in analize izvajamo z zanesljivim partnerjem NRG Systems.  .

Sončne elektrarne na ključ

Nudimo celosten inženiring in civilna opravila za projekte SONČNIH ELEKTRARN na ključ od vodenja dokumentov do prvih MWh.

Vzdrževanje sončnih elektrarn 

Nudimo celostno vzdrževanje SONČNIH ELEKTRARN od čiščenja in popravil do elektroenergetskih meritev z analizo in poročilom.  

Majhne veterne in hibridne rešitve

Nudimo majhne veterne elektrarne <50kW. Če potrebujete kombinacijo z PV sončnimi paneli ponujamo tudi hibridne rešitve. Oboje na voljo tudi v off-gird shemi.

Naši partnerji na področju SONČNE ENERGIJE

NRG systems se osredotočajo na funkcije meritev veternega potenciala.

FS rešitve d.o.o. nudijo celostne rešitve na področjih razvoja mobilnih aplikacij, razvojnih sistemih, modernih lokalizacijskih storitev, razvoj lokacijskih senzorjev, integriranih sistemih in vse IT rešitve na ključ.

Podjetje z 20 letnimi izkušnjami na področju implementacij BTS stolpov na ključ. To podjetje je implementiralo prvi 90m MET stolp v Sloveniji.

AUO si prizadeva ponuditi trajnostne sončne rešitve s tehnološkimi prednostmi, celovitim servisom in integrirano servisno platformo. V čast nam je partnersko sodelovanje z svetovno priznanim proizvajalcem solarnih modulov.

Strast za nove tehnologije, intenzivne raziskave in revolucionarne rešitve od leta 1945 oblikujejo blagovno znamko Fronius. Kot vodilni v stroki najdemo, razvijamo in izvajamo inovativne metode za spremljanje in nadzor.

kupina BISOL Group je edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov in druge solarne opreme najvišje kakovosti, ki je prisoten v več kot 70 državah po svetu.

Eurener je podjetje ustanovljeno leta 1997 v Evropskem centru inovativnih podjetij (CEEI) s sedežem v Valenciji Španija. V vseh svojih 20-letnih izkušnjah po vsem svetu so razvili proizvodni proces in znanje, katerega rezultat je certifikat visokokakovostnih končnih izdelkov.

Huawei uvaja in optimira celoten življenjski cikel proizvodnje PV energije.
Z integracijo vrhunske digitalne, internetne in PV tehnologije, je njihov FusionSolar Smart PV Solution učinkovita, enostavna, varna in zanesljiva rešitev.

Kot proizvajalec vrhunskih solarnih modulov, AVANCIS ponuja izredno visoke standarde kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti, ki so izjemne v tej dinamični industriji.

REFERENCE

Najnovejše novice

Kontaktirajte nas

Naslov:
Cigonca 73,
2310 Slov. Bistrica,
Slovenia

Telefon: +386 40 710 163

bb

Spletna stran: www.visbia.com, www.jj-eeti.si

Email: info@visbia.com

Spremljajte nas