NAŠE DELO NA PODROČJU TELEKOMUNIKACIJ

Ključ do našega uspeha je sodelovanje in dobri nameni. Naši strategi in vodje projektov SODELUJEJO z vami in NAJDEJO najboljše možne rešitve. 

Telekomunikacijski inženiring

Nudimo telekomunikacijski inženiring za vse vrste TK projektov. Obvladujemo področja mobilne telekomunikacije, fiksnega/brezžičnega načrtovanja omrežja in mobilne aplikacije. Sodelujemo z zanesljivimi mednarodnimi partnerji iz področja telekomunikacijskih storitev ( Huawei, A1, Telemach, Telecom Slovenija, Iskratel…).

Na ključ BTS za mobilne telekomunikacije

Nudimo celosten inženiring in gradbena dela pri projektih umeščanja BTS za potrebe mobilne telefonije na ključ. Ponosni smo na 1000 BTS projektov, ki smo jih izvedli od začetka mobilne telefonije do danes.

Implementacija fiksnega/brezžičnega omrežja

Nudimo konfiguracije usmerjanja v omrežju, povezovanje omrežnih elementov in oblačne in server storitve. Sodelujemo z mednarodno priznanim in vodilnim podjetjem Cisco. 

Mobilne aplikacije Android/iOS

Nudimo IT storitve, na področju telekomunikacij se specializiramo v mobilnih aplikacijah in na ključ backend rešitve.

NAŠI PARTNERJI NA PODROČJU TELEKOMUNIKACIJ

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik integriranih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih predano išče rešitve, ki bogatijo življenje v digitalni eri več kot 700.000 uporabnikom.

Z izjemno širokim dosegom preko kabelskega omrežja in digitalne satelitske televizije ter z ciljno vsebino posredovano preko interneta, je Telemach na trgu postal ponudnik z širokopasovnim internetom, cenovno dostopno telefonijo in najbolj privlačno vsebino za svoje naročnike. Poslujejo v Veliki Britaniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni Gori, Makedoniji in na Hrvaškem. Telemach je član United Group , ki posluje z številnimi uspešnimi znamkami.

Podjetje z 20 letnimi izkušnjami na področju implementacij BTS stolpov na ključ. To podjetje je implementiralo prvi 90m MET stolp v Sloveniji.

Skupina Telekom Slovenije je med najobsežnejšimi ponudniki komunikacijskih storitev v jugovzhodni Evropi. Poleg tega, da je nacionalni telekomunikacijski operater v Sloveniji, deluje tudi prek svojih odvisnih družb na trgih jugovzhodne Evrope na Kosovu, v Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in Makedoniji.

Iskratel je vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preoblikovanje telekomunikacij, prometa, javne varnosti in energetike. Iskratel s svojimi raziskovalno-razvojnimi in proizvodnimi centri s preko 900 zaposlenimi in lokalno prisotnostjo v več kot 30 državah združuje izkušnje in strokovnost s kreativnostjo in inovativnostjo.

FS rešitve d.o.o. nudijo celostne rešitve na področjih razvoja mobilnih aplikacij, razvojnih sistemih, modernih lokalizacijskih storitev, razvoj lokacijskih senzorjev, integriranih sistemih in vse IT rešitve na ključ.

REFERENCE

NAJNOVEJŠE NOVICE

Kontaktirajte nas

Naslov:
Cigonca 73,
2310 Slov. Bistrica,
Slovenia

Telefon: +386 40 710 163

bb

Spletna stran: www.visbia.com, www.jj-eeti.si

Email: info@visbia.com

Spremljajte nas