Beleženje meritev, analiza vetra in prva ocena primernosti lokacije?

Naše delo na področju obnovljivih virov in IT inženiringa 

Razvili smo lastno programsko opremo, ki nam omogoča natančno analizo pridobljenih meritev vetra. Programska oprema se poveže z merilnimi elementi in določimo lahko časovne intervale ob katerih se meritve shranjujejo. Glede na meritve in analizo naredimo okviren izračun. V tem okvirnem izračunu lahko določimo generator in prilagodimo karakteristike ključne za izračun izhodne proizvedene moči. Programska oprema je implementirana na tak način, da jo lahko prilagodimo vsaki posamezni stranki.

Programska oprema nam omogoča pregled nad stanjem meritvenih elementov in nad hitrostjo, smerjo ter sunki vetra v realnem času. Glavna nadzorna stran prikazuje povprečje meritev in grafe hitrosti ter sunkov vetra za zadnjih 10 dni  za hitro in enostavno interpretacijo rezultatov.

Modul “okviren izračun” je enostaven način za pridobitev informacij o teoretični izhodni moči našega generatorja glede na trenutne meritve.

S to programsko opremo ima uporabnik veliko možnosti za prikaz zbranih meritev, za lažje sledenje podatkom pa lahko omogočite časovno omejen prikaz. Z pomočjo interaktivnega prikaza lahko podatke učinkovito organizirate in imate pregled nad vsemi zbranimi podatki ali le nad določenim časovnim intervalom.

Iz zbranih podatkov lahko programska oprema določi smer vetra. Podatki so nato prikazani v obliki tako imenovane “vetrne rože”, ki nam podaja informacijo o distribuciji hitrosti vetra na podlagi smeri vetra.

Naše delo na področju IT inženiringa

Ključ do našega uspeha je sodelovanje in dobri nameni. Naši strategi in vodje projektov SODELUJEJO z vami in NAJDEJO najboljše možne rešitve.

Mobilne aplikacije na ključ

Nudimo mobilne aplikacije na ključ za oba nabolj pogosta operacijska sistema iOS in Android. Specializirani smo na področju lokacijskih storitev in B2C in B2B storitev.

Projekti PROGRAMSKE OPREME na ključ 

Strankam nudimo celostne rešitve od planiranja, dizajniranja, programiranja in lansiranja na trg.

Rešitve za PAMETNO OKOLJE 

Optimizacija logističnih centrov, navigacija za invalide, uvajanje senzorjev za športne aktivnosti v parku ali športnih kompleksih,… Možnosti so neskončne!

Backend integrirani sistemi in profesionalne rešitve

Nudimo integrirane sisteme za profesionalne backend CMS rešitve. Ne samo na področju monitoringa obnovljivih virov, ampak tudi geo-marketinga, lokacijsko orientiranega marketinga v zaprtih prostorih, turizem in druge prilagojene aplikacije. 

Naši partnerji na področju IT inženiringa 

FS rešitve d.o.o. nudijo celostne rešitve na področjih razvoja mobilnih aplikacij, backend sistemih, modernih lokalizacijskih storitev, razvoj lokacijskih senzorjev, integriranih sistemih in vse IT rešitve na ključ.

Reference

NAJNOVEJŠE NOVICE

Kontaktirajte nas

Naslov:
Cigonca 73,
2310 Slov. Bistrica,
Slovenia

Telefon: +386 40 710 163

bb

Spletna stran: www.visbia.com, www.jj-eeti.si

Email: info@visbia.com

Spremljajte nas