Kdo je Visbia?
Kaj je Visbia? Zakaj Visbia? Kdaj Visbia? Kako Visbia?

Visbia d.o.o je bila ustanovljena leta 2017. Naše podjetje se nahaja na Cigonci blizu Slovenske Bistrice. Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da nudi rešitve na področju zelene energije.

VIS

samostalnik

  • deklinacija: tretja deklinacija
  • spolženski

Definicija:

  1. moč, sila, energija, mogočnost,

Gradimo na trdnih temeljih našega partnerskega podjetja  JJ-EETI s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 1997. Naša področja dela so telekomunikacije, elektro inženiring, energetika in gradnja. Prav tako izvajamo elektro-telekomunikacijski inženiring.

BIA

V grški mitologiji, je bila Bia (grško: Βία, “nasilje” or “sila”) personifikacija moči, sile in čiste energije, hčerka Pallasa in Styx, sestra Nike, Kratos in Zelus.

 

Zelo aktivno projektiramo in gradimo bazne postaje za sisteme mobilne telefonije, sončne elektrarne, veterne elektrarne, vodne elektrarne, toplotne črpalke in elektro-energetske sisteme. Visbia d.o.o. je majhno podjetje z velikom potencialom na področju “know how”. Naše kvalitetno delo se odraža v številnih objektih, skoraj 1000 baznih postajah, vse večih PV inštalacijah, nekaj meritvah vetra v teku in številnih zadovoljnih strankah. V prihodnosti bomo v koraku z časom in sledili novostim na področju energetike in storitev mobilne telefonije.
Naše strokovno področje je tako organizacija in izvedba nepremičninskih objektov za naš trg, kot tudi arhitekturno-gradbeno načrtovanje in s tem povezano tehnično svetovanje.

NAŠA MISIJA, VIZIJA IN VREDNOTE
1

Misija podjetja Visbia d.o.o. je slediti in uspeti z našo filozofijo dela in razvoja. Našim strankam nudimo zanesljive, visoko kakovostne in najboljše možne tehnične rešitve na vseh področjih, ki so privlačna in ugodna za nove investicije. Naša misija je, da ne zaostajamo, ampak sledimo novi tehnologiji na tem področju, ki pa se hitro in konstantno razvija. Naša prioriteta so telekomunikacije in elektro inženiring. 

2

Naša vizija je slediti novostim in nadgrajevati naša strokovna znanja na področju energetike in mobilne tehnologije. Še naprej želimo ugajati našim strankam z kakovostnimi, fleksibilnimi rešitvami in tako ostati kompetentni in uveljavljeni na našem področju.

3

Odkritost, transparentnost, trdo delo in znanje so naše največje in najbolj pomembne vrednote, ki jim odločno sledimo. Te vrednote oblikujejo našo poslovno etiko. Smo podjetje srčnih, delovnih ljudi in naše vrednote so eden pomembnejših faktorjev, ki našemu podjetju omogočajo uspeh.

PODATKI O PODJETJU
Visbia d.o.o.
Cigonca 73, Slovenska Bistrica 2310
Slovenija
VAT: 50879782
IBAN: SI56 6100 0001 8326 169
Swift/BIS: HDELSI22
IMATE VPRAŠANJE / KONTAKTIRAJTE NAS
Odgovorili vam bomo takoj, ko bo mogoče.
cropped-LogoV3.1_B512.png
Visbia d.o.o.
AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAAyuAAAAJDliNjIzZGQzLTg2NjktNGMwMS04OTQwLWY5NjllYTgwMDdkZQ
mag.inž.tel Klemen Javšovec
CEO
+386 40 710 163
20171130_131051
dipl.inž.el. Janez Javšovec
CTO
+386 41 652 803

Telefon

+386 40 710 163

bb
Naslov

Cigonca 73, Slovenska Bistrica

Email

info@visbia.com

Spletna stran

www.visbia.com