Cena sončne elektrarne na ključ

Preglejte okvirni cenik sončne elektrarne. Za lažjo predstavo investicije smo pripravili okvirne informativne cene za sončne elektrarne na ključ. Cena 11 kW elektrarne. Dejanska ponudba se izvede po ogledu lokacije na terenu.

Letna proizvodnja Sončne Elektrarne kWh
Inštalirana moč elektrarne
Cena brez DDV
cca. 12000 kWh 11kW od 9.995 € brez DDV
*naklon strehe 30°, azimut odmik od južne smeri 0° *možnost večjih elektran po dogovoru *dejanska cena po ogledu lokacije in ponudbi

Cena vključuje PV module, pripadajoči razsmernik, optimizatorje, podkonstrukcija, montaža, meritve in dokumentacija za priklop. V ceno ni všteta finančna spodbuda eko sklada. Maksimalna višina subvencije v skladu z JAVNI POZIV 49SUB-SOOB17 je 180€ na kVA inštalirane nazivne moči naprave za samooskrbo z električno energijo. Cene so okvirne in se lahko spremenijo glede na tip-velikost, oddaljenost in specifikacijo lokacije (kritina, naklon, dostopnost itd.). Cene se usklajujejo s spremembami cen na trgu vsako četrtletje (Q). Cene ne vključujejo DDV. Veljavnost do 1.9.2019.

Naši partnerji na področju SONČNE ENERGIJE

NRG systems se osredotočajo na funkcije meritev veternega potenciala.

FS rešitve d.o.o. nudijo celostne rešitve na področjih razvoja mobilnih aplikacij, razvojnih sistemih, modernih lokalizacijskih storitev, razvoj lokacijskih senzorjev, integriranih sistemih in vse IT rešitve na ključ.

Podjetje z 20 letnimi izkušnjami na področju implementacij BTS stolpov na ključ. To podjetje je implementiralo prvi 90m MET stolp v Sloveniji.

AUO si prizadeva ponuditi trajnostne sončne rešitve s tehnološkimi prednostmi, celovitim servisom in integrirano servisno platformo. V čast nam je partnersko sodelovanje z svetovno priznanim proizvajalcem solarnih modulov.

Strast za nove tehnologije, intenzivne raziskave in revolucionarne rešitve od leta 1945 oblikujejo blagovno znamko Fronius. Kot vodilni v stroki najdemo, razvijamo in izvajamo inovativne metode za spremljanje in nadzor.

kupina BISOL Group je edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov in druge solarne opreme najvišje kakovosti, ki je prisoten v več kot 70 državah po svetu.

Eurener je podjetje ustanovljeno leta 1997 v Evropskem centru inovativnih podjetij (CEEI) s sedežem v Valenciji Španija. V vseh svojih 20-letnih izkušnjah po vsem svetu so razvili proizvodni proces in znanje, katerega rezultat je certifikat visokokakovostnih končnih izdelkov.

Huawei uvaja in optimira celoten življenjski cikel proizvodnje PV energije.
Z integracijo vrhunske digitalne, internetne in PV tehnologije, je njihov FusionSolar Smart PV Solution učinkovita, enostavna, varna in zanesljiva rešitev.

Kot proizvajalec vrhunskih solarnih modulov, AVANCIS ponuja izredno visoke standarde kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti, ki so izjemne v tej dinamični industriji.

REFERENCE

Najnovejše novice

Kontaktirajte nas

Naslov:
Cigonca 73,
2310 Slov. Bistrica,
Slovenia

Telefon: +386 40 710 163

bb

Spletna stran: www.visbia.com, www.jj-eeti.si

Email: info@visbia.com

Spremljajte nas